Uitslag Donateursloterij

Terugblik Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert2Vrijdagavond 3 januari hield Muziekvereniging St. Hubertus haar Nieuwjaarsconcert in Zaal Debije. Het publiek heeft kunnen genieten van mooie optredens van de samenspeelband o.l.v. Anusia Witte, de jeugdfanfare o.l.v. Marc Thijssen met een C, en de fanfare o.l.v. Hub Nickel. In de pauze was de trekking van de Donateursloterij. 

Een hoogtepunt van het concert was het stuk 'Vitae Aeternum,' gespeeld door het fanfare-orkest. Dirigent Hub Nickel heeft dit bijzondere stuk ooit van zijn vader gekregen en in het verleden ook ooit voor hem gespeeld met een ander korps. Vrijdagavond droeg hij dit stuk op aan de oude bestuursleden van de fanfare met de boodschap dat ook muziekvereniging St. Hubertus het eeuwige leven (Vitae Aeternum) heeft. Een bijzonder muziekwerk met een zeer bijzondere lading en een indrukwekkende climax!

Dank aan Anusia, presentator Rob, allebei de dirigenten en alle mensen die achter de schermen hebben meegeholpen: we kunnen met trots terug kijken op een wel zeer geslaagd, leuk en muzikaal Nieuwjaarsconcert!

 

Uitslag Donateursloterij
Hier zijn ze dan: de winnende lotnummers van de Donateursloterij. Hartelijk dank aan alle Donateurs!

Nr. 19282 - 1e: Overnachting Parkhotel Horst voor
Nr. 19118 - 2e: Avondje Gossimijne voor 2 (eten en drinken)
Nr. 29320 - 3e: Fotoshoot voor 2 bij Vivian Hesen Fotografie
Nr. 19107 - 4e: Schoonheiddsbehandeling bij Cristel Saris
Nr. 29090 - 5e: Behandeling Oog voor Oog
Nr. 19412 - 6e: Vriendinnenlunch voor 2 bij Parkhotel Horst
Nr. 29043 - 7e: Bon Passi twv 15 euro