Actueel

 • Uit het archief van Wiel II

  In 2015 bestaat muziekvereniging St. Hubertus 60 jaar. Een mooie gelegenheid om maandelijks eens in ons rijk gevuld archief te duiken en terug te blikken op bijzondere momenten uit dit roemrijke verleden. Hier een bijdrage uit1946.Na de tweede wereldoorlog pakte Hegelsom het culturele leven...

  Lees verder

  meer dan 9 jaar geleden

 • meer dan 9 jaar geleden via Facebook

  Vet stuk! Dat is niet Miss! 31 oktober te horen in Zaal Debije!

  Bekijk op Facebook
 • meer dan 9 jaar geleden via Facebook

  Yes!! Een hele groep nieuwe kinderen die weer staan te trappelen om lekker muziek te maken!! #MOSisweerlos met Janneke #muziekiscool

  Bekijk op Facebook
 • meer dan 9 jaar geleden via Facebook

  Een van de mooiere momenten in het jaar van een muzikant is als je instrument weer terugkomt van onderhoud. Vol verwachting maak je de koffer open en glanst het koper je tegemoet. Zo goed als nieuw! O wat heb je zin om lekker te gaan spelen! Maar dan ontstaan weer die gemengde gevoelens. Je wil eigenlijk geen vingerafdrukken achterlaten op je blinkende instrument. Toch pak je het instrument uit je koffer en speelt je eerste toonladder. Ja hoor, het klinkt weer perfect. De ventielen lopen weer soepel, alle schuiven lopen lekker en je toon klinkt open als nooit tevoren! Na de repetitie poets je instrument weer zo goed als je kunt om alle verse vingerafdrukken weg te poetsen. Zoals elk jaar neem je je weer voor om het dit jaar echt elke keer weer zo grondig te doen, terwijl je best weet dat dat tevergeefs is. Gelukkig kun je de komende tijd wel genieten van de topconditie van je instrument. Heerlijk dat onderhoud!

  Bekijk op Facebook
 • meer dan 9 jaar geleden via Facebook

  Bekijk hier nog eens het gave filmpje van MOS met Janneke! Heb jij ook zo'n zin om muziek te maken? Geef je dan snel nog op voor MOS, de eerste datum is al op 10 oktober!

  Bekijk op Facebook
 • meer dan 9 jaar geleden via Facebook

  Yes! In oktober starten we weer met de lessen van ‘MOS'!!! Iedereen vanaf 6 jaar t/m groep 4 kan zich opgeven en kan (weer) gezellig mee zingen, dansen, op instrumenten spelen, en nog veel meer! Ga naar nu onze site en download het opgaveformulier! Maar wees snel, want de lessen starten al op vrijdag 10 oktober!

  Bekijk op Facebook